Jdi na obsah Jdi na menu

Mistrovské zápasy MŽ - sezóna 2014/2015

Baťov - Brumov 5 : 11

branky : Gabriš 10x, Pešout

 

Brumov - Slavičín 1 : 5

branka : M. Fojtík

 

Holešov - Brumov 3 : 2

branky : Gabriš, Pešout

 

Otrokovice - Brumov 3 : 4 (0:1)  PK

branky: Gabriš 2x, Běhunčík

 

Brumov - Rožnov 8:0  (5:0)

Branky : Ohera 3x, Gabriš 2x, Pešout 2x, Ščuglík

 

Čsk Uherský Brod - Elseremo Brumov 5 : 4 PK

branky: Gabriš 2x, Pešout, vlastní (Gabriš)

 

FC Elseremo Brumov - Kunovice 2 : 4

branky: Novák, Pešout

 

TJ Štítná - FC Eleremo Brumov  3 : 5

branky: Gabriš 2x, Pešout

 

FC Elseremo Brumov - FC Vsetín 1:7

branka: Vilda Běhunčík

 

SK SV Bojkovice - FC Elseremo Brumov 5 : 4 PK (2:4)

branky: Šimon Gabriš 2x, David Ohera, Lukáš Pešout

penalty: Š. Gabriš, J. Fojtík,T. Kopačka, A. Fojtík, P. Jambor

neproměnili: L. Pešout, V. Běhunčík, D. Ohera, A. Růžička

 

FC Elseremo Brumov - SK Baťov 5 : 4 PK

branky: David Ohera 3x, Ota Ščuglík

penalty: Lukáš Pešout, Jakub Fojtík

 

FC TVD Slavičín - FC Elseremo Brumov 1:2 PK (1:1)

branka: David Ohera

penalty: Martin Fojtík, Lukáš Pešout

sestava: Jambor - Fojtík M, Fojtík J, Ščuglík - Švirák, Gabriš, Pešout - Ohera

střídačka: Kopačka, Růžička

 

 

 

----------------------------------------------------------------------

FC Elseremo Brumov -  SFK ELKO Holešov, o.s. 2 : 5  (1:3)

branky: Gabriš, Ohera

sestava: Jambor - Fojtík M, Fojtík J, Ščuglík - Švirák, Gabriš, Pešout - Ohera

střídačka : Běhunčík, Novák, Kopačka

Ve čtvrtém kole k nám přijel tým Holešova. Nováček soutěže, kterého předcházela pověst dosud neporaženého týmu.V zápase samotném holešovští potvrdili, že jejich neporazitelnost není náhodná. Mají vyrovnanou partu kluků, nejen věkově, ale především fotbalově a jen těžko se v soutěži najde soupeř, který je porazí.

Pro nás utkání začalo slibně. Rychlá branka Šimona Gabriše nás povzbudila a začátek zápasu patřil nám. Hosté vyrovnali asi ve dvacáté minutě a misky vah se pomalu začaly překlápět na jejich sranu. My jsme měli v závěru poločasu dvě slibně se rozvíjející možnosti... První byla povedená kombinace, kdy jsme se dostali před holešovskou branku, ale pokažená finální přihrávka znamenala brejk soupeře, který nezaváhal a trestal. Druhá možnost přišla po rohu Holešova, kdy jsme mohli jít do brejku sám na brankaře od půlky hřiště, ale náš nedůraz a  prohraný osobní souboj znamenal další "trest".

Druhý poločas přinesl stejný průběh jako první. My jsme ze tří šancí proměnili pouze jednu Davidem Oherou a to bylo málo.

Prohráli jsme, ale se soupeřem, který byl prostě lepší a i takový zápas je pro kluky přínosný. Všichni makali, nikdo nic neošidil a budiš nám pochvalou prohlášení trenéra hostí, který náš výkon hodnotil velice kladně. Při našem "mládí" jsme s nimi, prý sehráli vyrovnanější partii než, cituji :,,Galus se zbytkem Rožnova".

 

 

------------------------------------------------------------------------

FC Elseremo Brumov - FC Viktorka Otrkovice 11 : 3 (9:0)

 

branky : Pešout 4x, Fojtík Jindra 2x,Gabriš, Hořák, Fojtík Martin, Fojtík Jakub, Ščuglík

 

sestava : Jambor - Fojtík Jakub, Ščuglík Ota - Běhunčík Vilém, Gabriš Šimon, Kopačka Tomáš - Fojtík Martin, Pešout Lukáš

střídali : Růžička Adam, Hořák Richard, Fojtík Jindra

 

     Ve třetím  kole KP ml. žáků jsme na hřišti v Bylnici přivítali Viktorku Otrokovice. Již dle předchozích výsledků našeho soupeře jsme předpokládali lehčí zápas, než byl ten předchozí v Rožnově. Když se nám v týdnu  omluvili D. Ohera a T. Švirák, tak jsme si dovolili na jejich místa povolat  hráče ročníku 05  Jindru Fojtíka a 06 Adama Fojtíka. Adam se však v neděli probudil s teplotou a zápas proto musel oželet.

   V zápase samotném se naše předpoklady potvrdili. Kluci z Viktorky, přestože se snažili, na nás prostě neměli.  Od začátku byli zatlačeni k vlastní brance a pouze přihlíželi jak skóre rychle narůstá. Poločasový účet 9:0 je všeříkající. K tomuto poločasovému výsledku přispěl i zmíněný Jindra Fojtík, který svůj čas na hřišti využil bezezbytku a jeho dvě branky ať jsou mu odměnou za jeho výrazný posun nejen co se výkonu týče, ale hlavně přístupu k tréninku.

    Ve druhém dějství kluci i přes naše nabádání k co nejjednodušší hře, dělali přesný opak. Zbytečně dlouho drželi balon, přestali kombinovat, ubrali (snad pod dojmem vysokého vedení) na důrazu a rychlosti a sami se tím ošidili o ještě výraznější vítězství.

 

  
 
------------------------------------------------------------------------------- 

FC Rožnov - FC Elseremo Brumov  8:7 PK (4:4)

branky: Gabriš 4x, Pešout, Ščuglík, Kopačka

sestava: P. Jambor - M. Fojtík, J. Fojtík, O. Ščuglík - Š. Gabriš - L. Pešout, D. Ohera, T. Švirák

střídali: T. Kopačka, V. Běhunčík, P. Novák, A. Růžička

 Druhé soutěžní utkání ml. žáků přineslo, myslím, zajímavou podívanou. Domácí nás "přivítali" dvěma přesnými zásahy z kopaček jejich největšího hráče a nejlepšího střelce Galuse, který jinak, během celého zápasu,  působil "otráveným" dojmem čekajíc na brejkové výzvy svých spoluhráčů. Stav 2:0 po čtyřech minutách  nevěstil nic dobrého... Nezbylo, než urostlého domácího hráče bránit ve dvojici. Přesto se v zápase prosadil celkem 6x.

  Nám se podařilo poprvé rozvlnit síť domácí branky v desáté minutě a od té doby jsme začali na domácí branku celkem pravidelně dotírat a do poločasu se trefili ještě třikrát. Poločasový stav 4:4 dával naději na dobrý celkový výsledek.

  Ve druhé půli jsme hráli vyrovnanou partii a měli blízko k vítězství. Snad pět minut před koncem jsme vedli 7:5 a měli i další šance k navýšení náskoku  ( Běhunčík, Růžička), ale buď byli proti soupeřovi hráči, prostě proto, že byli i o 3 roky starší. Nebo stála balónu v cestě do brány tyč, to v případě Adama. A protože Rožnov má Galuse a nám již docházely síly, tak se nakonec zrodila remíza a následovaly penalty o bonusový bod. V rozstřelu byli šťastnější domácí.

 

 

 

 

 ------------------------------------------------------------

FC Elseremo Brumov - SK Zlín Louky 6:2  (5:1)

 

 

branky: 2x Šimon Gabriš, Adam Růžička, Jakub Fojtík, David Ohera, Lukáš Pešout

 

 

 

Sestava: P.Jambor - M.Fojtík, J.Fojtík, O Ščuglík -  Š.Gabriš  -  L.Pešout, D.Ohera, T.Švirák, hokejově střídali : A. Růžička, V. Běhunčík, T. Kopačka,  omluvil se R. Hořák a T. Kolínek.

    První zápas s sebou nesl velká očekávání, ale i spoustu otazníků. Noví trenéři, noví hráči a k tomu soupeř, který uplynulý ročník soutěže mladších žáků v KP vyhrál.

 

 

   Od úvodního hvizdu byla na našich hráčích patrna nejistota. Přesto se nám záhy podařilo vstřelit branku. Od tohoto okamžiku z kluků jakoby spadla nervozita a začali hrát, to co umí. Výsledkem byl stav 3:0 po patnácti minutách.  Poté jsme do hry zapojili i mladé hráče (věkem st. přípravka). Soupeři se v této pasáži hry podařilo vstřelit branku z ojedinělé příležitosti. Kluci na to, do konce poločasu,  odpověděli  dvěma přesnými zásahy a mohlo se jít do kabin s krásným vedením 5:1.

   Po přestávce jsme pokračovali v dobývání  branky Louk, ale již marně, přestože šancí bylo dost a dost. Více prostoru dostali Tom Kopačka a Vilda Běhunčík a dokázali své kvality a oba hráli výborně. Neztratil se ani Adam Růžička, který byl nakonec  naším jediným střelcem ve druhé půli.

   První utkání se nám tedy vydařilo a klukům je třeba za předvedený výkon poděkovat, ale práce, která je před námi, je spousta. Teprve další zápasy ukáží,  jak se nám práce v tréninku bude dařit. První taková příležitost bude už tuto neděli 31.8. , kdy se představíme v Rožnově. Do Rožnova určitě nepojedeme v roli favorita, ale jistě by bylo příjemné navázat na jarní výhru našich předchůdců ,  kteří rožnovské a nejen je, překvapili a zvítězili  na jejich půdě 4:2.